Måkelatter

Måkelatter - Kristín Marja Baldursdòttir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristín Marja Baldursdòttir
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Måkelatter.pdf
ISBN
1912503391228

BESKRIVELSE

Kristin Marja Baldusdottir (født 1949) er kjent på Island som journalist og forfatter. Historien i "Måkelatter" finner sted i en liten islandsk fiskelandsby i femtiårene. Hendelsene i boken blir sett gjennom den 12 år gamle jenta, Aggas, unge og nysgjerrige øyne. Da Freyja, en meget spesiell kvinne fra Amerika, ankommer landsbyen, forandrer alt seg. Landsbyens kvinner føler seg truet av Freyjas røde lepper, isblå øyne og nydelige figur. Hennes effekt på landsbyens menn er sterk. Stemningen i den lille byen blir straks preget av en forvirring og en kompleks mystikk. Den tidligere idyllen forsvinner som dugg for solen.... Kriminalromanen "Måkelatter" er satt opp som theaterstykke og filmrettighetene er solgt.

Hovedbøkene sendes alltid portofritt. New York 1945. Regina Mary Robichard har hele livet opplevd urettferdighet.

Jeg fikk lyst til å lese den første romanen hennes, "Måkelatter" som ble utgitt i 1995 og som i 2010 kom i pocketformat under tittelen "Jeg er Freya". Hennes første roman Mávahlátur (Måkelatter) kom på norsk i 2006 og som pocketbok i 2010 med ny tittel Jeg er Freya. Den er også dramatisert for teater, og ble i 2001 filmatisert av Ágúst Guðmundsson.

RELATERTE BØKER