Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet

Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet - Steven Pinker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steven Pinker
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Opplysning nå: et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet.pdf
ISBN
1211289529248

BESKRIVELSE

Akademias store stjerne Steven Pinker - nå for første gang på norskSom forfatter av flere bestselgende populærvitenskapelige bøker, blir Pinker ofte omtalt som en «av verdens mest prominente intellektuelle i dag». Dette er boken Bill Gates omtaler som sin favorittbok.Hvis du følger med på nyhetene, virker det ikke som det går så bra med det 21. århundret. Fra 9/11 til finanskrise, borgerkrig i Syria, Ebola-virus, økende ulikhet, raseuro og skitne valgkamper - verden ser ut til å synke ned i kaos og hat. Men, som Steven Pinker fremlegger i sin nye bok: Alle parametere over menneskers liv peker oppover. Vi lever lenger, har bedre helse, er tryggere og rikere - og det gjelder hele verden, ikke bare Vesten.I «Opplysning nå» viser Pinker hvordan menneskelig fremskritt inngår i et samlet verdisystem som de fleste av oss forholder oss til, uten å være klar over det: Opplysningstidens verdier er fundamentet for alle våre moderne institusjoner. Og det er disse verdiene - troen på fornuften og vitenskapen - som må løse problemene vi står overfor, også i moderne tid.Steven Pinker er professor i psykologi ved Harvard University.Med forord av Harald Eia

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Innbundet ; Antall sider: 604 ; Forfatter: Steven Pinker; Språk: ... Opplysning nå et forsvar for fornuften, vitenskapen, humanismen og fremskrittet.

Dette er boken Bill Gates omtaler som sin favorittbok.Hvis du følger med på nyhetene, virker det ikke som det går så bra med det 21. århundret.

RELATERTE BØKER