Se, en kanin!

Se, en kanin! - Helena Bross | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helena Bross
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Se, en kanin!.pdf
ISBN
2951429775214

BESKRIVELSE

Lettlest om Axel og Omar som drømmer om å få kanin. Aksel og Omar husker i parken og drømmer om å få et eget kjæledyr. Med ett ser de noe røre seg i buskene. En kjempesøt kanin! Kan den bli deres, tro? Bøkene i Solgata 1-serien er frittstående fortellinger om vennene Aksel og Omar. Bøkene har svært lite tekst og store bokstaver. Midt i blinken for barn som nettopp har lært seg bokstavene!

pe, stå oppreist på bakbena, strekke seg ut, rømme fra fare, grave, bygge huler og tuneller og v ære sosial med andre kaniner. For å føle seg trygg har kaninen behov for skjulesteder, og for å hvile komfortabelt trenger den et egnet sted med passe temperatur. Kanin kostymer er så morsomme! Hvis du elsker dyr og har blitt invitert til en temafest, velg ut ditt favoritt kanin kostyme.

Inngår i ditt medievalg. Legg til huskeliste.

RELATERTE BØKER