9 fra de ni verdener

9 fra de ni verdener - Rick Riordan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
9 fra de ni verdener.pdf
ISBN
7546969131264

BESKRIVELSE

En etterlengtet oppfølger til Magnus Chase-serien. Bli med på enda en uforglemmelig reise gjennom Riordans rike univers! Selv om trilogien om Magnus Chase og gudene fra Asgård er avsluttet, har vi ikke sett det siste til favorittfolka våre fra de ni verdener. Bli med Hearthstone, Blitzen, Samirah, Alex, Jack, TJ, Mallory og mange flere på en uforglemmelig reise gjennom Riordans unike univers. Mens Magnus drar for å besøke sin kusine Annabeth, befinner vennene hans seg i noen ganske så stikkete, stinkende og hårete situasjoner: De må prøve å overliste lumske kjemper, grusomme vesener og geskjeftige guder. Klarer de å stagge Ragnarok, i det minste frem til Magnus kommer tilbake? Spin-off-tittel til Magnus Chase og gudene fra Åsgard - 9 historier om karakterene fra Magnus Chase-serien.

Bli med på enda en uforglemmelig reise gjennom Riordans rike univers! Selv om trilogien om Magnus Chase og gudene fra Asgård er avsluttet, har vi ikke sett det siste til favorittfolka våre fra de ni verdener. Bli med Hearthstone, Blitzen, Samirah, Alex, Jack, TJ, Mallory og mange flere på en uforglemmelig reise gjennom Riordans unike ... Fra forlagets omtale: Selv om trilogien om Magnus Chase og gudene fra Asgård er avsluttet, har vi ikke sett det siste til favorittfolka våre fra de ni verdener.

Bli med på enda en uforglemmelig reise gjennom Riordans rike univers! Selv om trilogien om Magnus Chase.. '9 fra de ni verdener' er en fantastisk udgivelse, fordi Rick Riodan kan genfortælle historier, vi kender i forvejen, der samtidig tager udgangspunkt i vores kerne, der omhandler liv og død og kampen mellem det gode og det onde. Og til netop til at beskrive de største vingesus er fantasy helt forrygende.

RELATERTE BØKER