Den kinesiske sangerinnen

Den kinesiske sangerinnen - Jamie Ford | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jamie Ford
DIMENSJON
3,26 MB
FILNAVN
Den kinesiske sangerinnen.pdf
ISBN
4002732039171

BESKRIVELSE

En besettende historie om savnet etter en familie og et sted å kalle hjemme. Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Hotellet på hjørnet av bitter og søt, som har solgt 2 millioner eksemplarer. Seattle, 1934: Tolv år gamle William Eng har bodd på barnehjemmet Sacred Heart siden moren forsvant fem år tidligere. Da han og de andre barnehjemsguttene en dag blir tatt med på kino, får han se den orientalske sangerinnen Willow Frost på lerretet. Tross hennes glamorøse fremtoning blir William overbevist om at hun er moren hans. Bestemt på å finne Willow rømmer William fra Sacret Heart sammen med venninnen Charlotte. Mens de leter seg frem i Seattles nedslitte gater, blir de nødt til å konfrontere mysteriene rundt Williams fortid og hans forbindelse til den eksotiske sangerinnen. Men Willow Frosts historie viser seg å være mye mer komplisert enn Hollywood-fantasiene som William har sett på lerretet... I Den kinesiske sangerinnen tar Jamie Ford leserne med på en følelsesmessig oppdagelsesreise til 1920- og 1930-tallets USA, til Seattles Chinatown og til Hollywood-industriens magiske barndom. Det er en besettende historie som alle som noen gang har savnet en familie og et sted å kalle hjemme, vil kjenne seg igjen i.

Forlag Gyldendal. Kjærlighet og andre trøstepremier (Heftet) av forfatter Jamie Ford. Romaner.

Kona til Kinas nåværende president Hu Jintao, 71 år gamle Liu Yongqing, har vært med på mange utenlandsbesøk, uten at den kinesiske førstedamen har skapt de største overskriftene.Det kan nå komme til å endre seg. Denne måneden ble det lest kun i ferien, en uke i Spania. Men du verden for noen leseopplevelser 4 bøker som alle representerer det jeg elsker med bøker.

RELATERTE BØKER