Der drømmene møtes

Der drømmene møtes - Kimberley Freeman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kimberley Freeman
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Der drømmene møtes.pdf
ISBN
9396372540706

BESKRIVELSE

Glasgow, 1929 Beattie Blaxland hadde store drømmer. Hun ville bort fra et liv i fattigdom og ønsket å skape seg et navn i moteverdenen. Et liv som alenemor i Australia inngikk ikke i drømmen.London, 2009 Emma Blaxland-Hunter gjorde drømmen til virkelighet. Som prima ballerina ved London-balletten hadde hun alt... Helt til hun mistet det. De to kvinnene lever i hvert sitt århundre, men begge må hente styrke i seg selv til å begynne på nytt. En arv fra bestemoren Beattie fører Emma til en idyllisk gammel gård på Tasmania. Her innser Emma til slutt hva hun virkelig vil.

Sendes senest i morgen. Kjøp boken Der drømmene møtes av Kimberley Freeman (ISBN 9788202360610) hos Adlibris.com.

Emma har vært prima ballerina i London, men karrieren ble lagt i ruiner da hun ble skadet i kneet. Når hun nå ikke lenger kan danse, ser hun at hun har vært blindet av jaget etter suksess og berømmelse. Kjøp 'Der drømmene møtes' av Kimberley Freeman fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER