Eggmysteriet og andre historier fra 1948-1949

Eggmysteriet og andre historier fra 1948-1949 - Carl Barks | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Eggmysteriet og andre historier fra 1948-1949.pdf
ISBN
6915789692320

BESKRIVELSE

Velkommen til Andeby, grunnlagt av Carl Barks. Andeby har museer i verdensklasse. På Historisk museum vet vi at det befinner det seg en variant av Osebergskipet, og på Det naturvitenskapelige museet har ledelsen iverksatt en banebrytende ansvarsdelegering. Sist i rekken befinner Donald Duck seg, som fjerde assisterende vaktmester, og det er han som oppdager at museet er i besittelse av firkantede egg! Denne historien har en spesiell plass i Norge, på grunn av en professor som i norsk drakt spredde vossadialekten til høyst uventede avkroker av verden.

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale. Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Carl Barks; Solveig Thime (Redaktør) ; Walt Disney Company (Utgiver) ; Carl Barks (Illustratør) Velkommen til Andeby, grunnlagt av Carl Barks. Andeby har museer i verdensklasse.

RELATERTE BØKER