Half wild; bok 2: opprøret

Half wild; bok 2: opprøret - Sally Green | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sally Green
DIMENSJON
11,28 MB
FILNAVN
Half wild; bok 2: opprøret.pdf
ISBN
2846552693561

BESKRIVELSE

Det er dramatisk, det er sårt, det er ganske vilt.Nathan er den klassiske, halvt onde, halvt gode helten. Han er utstøtt og jaktet på av de hvite heksene samtidig som han er forhatt og fryktet av de svarte. Faren hans er Marcus, den skumleste svarte heksen som noensinne har levd.I Half wild har han endelig fått sin Gave, men han kjemper med seg selv for å få den under kontroll. Samtidig prøver han å finne igjen Annalise - den perfekte hvite heksen han elsker. I alt dette tar vennskapet med Gabriel uventede vendinger. Og som om ikke dette var komplisert nok, ender han opp med å skulle lede et opprør for likestilling mellom svarte og hvite hekser.I samme tradisjon som Patrick Ness og Markus Zusak er Half Bad-trilogien er en gripende fortelling om fremmedgjøring og den ukuelig viljen til å overleve. Dette er bok 2.

Bok 2. Opprøret fra Bokklubber Det er dramatisk, det er sårt, det er ganske vilt.

Han er utstøtt og jaktet på av de hvite heksene samtidig som han er forhatt og fryktet av de svarte. Kjøp 'Half wild, bok 2, opprøret' av Sally Green fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788202474027 Half wild (bok 2,opprøret) Se på Norli.no Det er dramatisk, det er sårt, det er ganske vilt.Nathan er den klassiske, halvt onde, halvt gode helten.

RELATERTE BØKER