Hatten og andre forstyrrende momenter

Hatten og andre forstyrrende momenter - Thomas Winje Øijord | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Winje Øijord
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Hatten og andre forstyrrende momenter.pdf
ISBN
6577347940271

BESKRIVELSE

Tekstene i denne samlingen sirkler inn rommet mellom menneskenes ytre og indre liv. Dette rommet, som består av blikk, gester og stemmer, er kollektivt, og i disse tekstene åstedet for både enkeltmenneskets tilsynekomst og forsvinning."Lett rødmende stilte hun seg opp foran massene, trakk pusten og sang. Vi var alle helt stille, i over en time, mens stemmen hennes bar oss i ulike retninger. Da hun sluttet å synge, smilte og bukket, braket applausen løs. Nå var det vår tur til å lage lyd, vi skulle bidra, vi skulle lage mer lyd enn noen gang før."

Han bor i Oslo og debuterte i 2004 med den kritikerroste prosasamlingen Hatten og andre forstyrrende momenter. Han jobber som frilansfotograf og -forfatter, bl.a. for NTB Scanpix og Aftenposten, skriver bøker for voksne og barn, og har også illustrert andres bøker med fotografier.

Vi var alle helt stille, i over en time, mens stemmen hennes bar oss i ulike ... Thomas Winje Øijord (født 18. september 1982) er en norsk forfatter og fotograf, bosatt i Oslo..

RELATERTE BØKER