Hubert og flekken

Hubert og flekken - Arne Svingen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
3,45 MB
FILNAVN
Hubert og flekken.pdf
ISBN
8535457931345

BESKRIVELSE

Hubert er tilbake! Nye illustrasjoner, enda mer sjarmerende.Første bok i nyutgivelsen av den populære serien om Hubert, gutten som vil så godt, men. alltid ender opp i trøbbel!Hubert er på vei til skolen da han møter en liten valp. Ikke før har han løftet opp valpen for å kose med den, så kjenner han den varme, våte følelsen: valpen har tisset på ham ? akkurat der! Hva skal han gjøre? Det er for sent å snu og gå hjem, noen har sett ham alt. Han kommer for sent til timen med strenge lærer Nilsen,og fra hans inntreden i klasserommet er det bare å slippe latteren løs.Hvordan skal Hubert komme seg gjennom skoledagen!

alltid ender opp i trøbbel! Hubert er på vei ... Hubert og flekken; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: b SVI; År: 2013; Noter: Hubert er på vei til skolen da han treffer den søte, lille hundevalpen. Han må bare ta den opp og kose litt, men da skjer ulykken.

Hvordan skal Hubert komme seg gjennom skoledagen? Hubert er på vei til skolen da han møter en liten valp. Ikke før har han løftet opp valpen for å kose med den, kjenner han den varme, våte følelsen: valpen har tisset på ham - akkurat der! Hubert trenger en plan.

RELATERTE BØKER