Ikke mer bleie

Ikke mer bleie En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Ikke mer bleie.pdf
ISBN
3341902965150

BESKRIVELSE

Lesestoff for småbarn som øver seg på å sitte på potte. Mo og Mille vil ikke ha bleie mer. De drar på butikken og kjøper potter og truser. Så tisser de på potta! Uff da, noen ganger går det galt - sånt kan skje. En søt og nyttig bildebok med klaffer og snurrehjul.

- Helsepersonell vil dermed bruke betydelig mindre tid og innsats på urinprøvetaking hos pasienter med inkontinens, og pasientene vil få raskere prøvesvar og behandling, sier Haakon Karlsen. BLEIE DØGNET RUNDT: I gjennomsnitt bruker en norsk baby 6000 bleier. Likevel er det ikke pris norske foreldre er mest opptatt av.

Synes likevel det kan være deilig å leke liten. Hele det å leke liten, bruke bleie og oljebukse, og å sitte i søla og tisse på seg, virker utrolig avslappende. Men kjøper du en billigbleie, er prisen per bleie helt nede i 0,65 mer enn halvparten så billig - og du trenger heller ikke skaffe medlemskap, huske bleiekort eller andre rabattordninger.

RELATERTE BØKER