Jazz og redningsaksjonen

Jazz og redningsaksjonen - Lesley Gibbes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lesley Gibbes
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Jazz og redningsaksjonen.pdf
ISBN
9228632301908

BESKRIVELSE

Jazz - den lille, sjarmerende, firbeinte aspiranten - er tilbake på politiskolen. Det nærmer seg eksamen. Samtidig foregår det noe skummelt på skolen. Den ene politihund-kandidaten etter den andre blir sendt hjem med skader som ikke lar seg forklare. Jazz må løse saken om han skal ha noe håp om endelig å bli politihund.

Det nærmer seg eksamen. Samtidig foregår ... Kjøp Jazz og redningsaksjonen fra Bokklubber Jazz - den lille, sjarmerende, firbeinte aspiranten - er tilbake på politiskolen.

Samtidig foregår det noe skummelt på ... Jazz og den bortførte veskehunden er den fjerde boka i serien om den heltemodige hundedetektiven Jazz. To veskehunder er blitt bortført under kjendisfester i Soldal by, og nå er enda en hund rammet.

RELATERTE BØKER