Økonomi på 30 sekunder

Økonomi på 30 sekunder - Adam Fishwick, Katie Huston, Christakis Georgiou, Aurélie Maréchal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Adam Fishwick, Katie Huston, Christakis Georgiou, Aurélie Maréchal
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Økonomi på 30 sekunder.pdf
ISBN
2452368366825

BESKRIVELSE

Keynesiansk okonomi, fri markedskapitalisme, monetarisme, spillteori og den usynlige hand? Klart du vet hva alt dette betyr. Det vil si, du har helt sikkert hort om det. Men vet du nok om disse okonomiske teoriene til at du kan delta i en diskusjon rundt middagsbordet eller briljere med okonomikunnskapene dine ved bardisken? I Okonomi pa 30 sekunder presenteres de 50 viktigste okonomiske teoriene pa et halvt minutt, ved hjelp av kun to sider, 300 ord og ett bilde. Okonomi vil plutselig bli langt morsommere og gi mye mer mening, samtidig som du far stifte bekjentskap med grunnleggerne av moderne okonomi, som Adam Smith, David Ricardo og Alfred Marshall. Fra marxisme til merkantilisme, samt alt der imellom dette er det ultimate lynkurset i okonomisk teori. Redaktor Donald Marron er gjesteprofessor ved Georgetown Public Policy Institute i Washington DC, der han underviser i offentlig finans og mikrookonomi. Han har hatt en vidtfavnende karriere som professor, konsulent og entreprenor, og i perioden fra 2002 til 2009 fungerte han i ulike seniorstillinger, som radgiver for Kongressen og Det hvite hus.

Kjøp boken Økonomi på 30 sekunder av Adam Fishwick, Katie Huston, Christakis Georgiou, Aurélie Maréchal (ISBN 9788241915017) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Euronext 100: 1014,74: 08 06 ... Økonomi på 30 sekunder : de 50 mest tankevekkende økonomiske teoriene, alle forklart på et halvt minutt Huskelisten er tom Dra og slipp hit for å legge til tittel Jeg eier en bolig i Oslo som jeg leier ut. På grunn av jobben min som ligger et stykke unna, har jeg valgt å leie bolig selv nærmere jobben.

RELATERTE BØKER