Løp som en jente

Løp som en jente - Alexandra Heminsley | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandra Heminsley
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Løp som en jente.pdf
ISBN
7188235379310

BESKRIVELSE

"Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene" ShapeUpFor Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Dette er en historie om hvordan du kan forelske deg i løping, og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton. Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur. "underholdende og gjenkjennelig." Tara "Løp som en jente" er ei morsom og annerledes bok om hvordan en nybegynner trener fram til sin første maraton og de utfordringene som hun møter underveis." Kondis

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Løp som en jente av Alexandra Heminsley (ISBN 9788202445775) hos Adlibris.com.

Fretheim. Den beskrives som en humoristisk og inspirerende bok om det å fullføre et maraton. Kjøp Løp som en jente fra Norske serier For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Kjøp Løp som en jente fra Bokklubber 'Løp som en jente vil uten tvil få selv den mest innbitte sofasliter til å ville snøre på seg joggeskoene' ShapeUp For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Kjøp Løp som en jente fra Bokklubber For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Løp som en jente en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton Heminsley, Alexandra.

RELATERTE BØKER