Maja Mill; helt tilfeldigvis meg

Maja Mill; helt tilfeldigvis meg - Bjørn Olav Hammerstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Olav Hammerstad
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Maja Mill; helt tilfeldigvis meg.pdf
ISBN
7784379745222

BESKRIVELSE

Maja Mill har et problem. Hun elsker gode historier! Det gjør at hun leser til langt på natt, og får lærer Alf Hubro til å tro på de fantasifulle forklaringene sine hver gang hun kommer for sent på skolen. Hun har selvfølgelig meldt seg på bibliotekets skrivekonkurranse, men så skjer det . Maja opplever det alle store forfattere frykter: Skrivesperre! Ikke nok med det, hun har oppdaget at rektor Greftegreff holder på å utføre en slu plan som vil ramme Maja selv. Sammen med sine venner Kim og Edgard bestemmer hun seg for å avsløre Greftegreff. Men på innsiden bærer Maja på en gnagende følelse. Lærer Alf Hubro har forsvunnet, og hun må finne ham. Hun bare må!Alder: 9 -12 år

Maja Mill elsker gode historier! Hun leser til langt på natt, kommer for sent på skolen og får lærer Alf Hubro til å tro på de fantastiske historiene hun dikter opp. Hun har selvfølgelig meldt seg på bibliotekets skrivekonkurranse, der vinneren får en reise til London. Maja Mill - helt tilfeldigvis meg.

Lydbokforlaget er Norges største og eldste forlag for lydbøker. Norges største lydbokbutikk: www.lydbokforlaget.no BOK: Skjult i skyggene FORFATTER: Widar Aspeli ÅR: 2010 SERIE: Caravan PASSER FOR: Fra 12 år HANDLING: Birko, hunden til Syver er forsvunnet, og Syver er helt knust.

RELATERTE BØKER