Meny- og spesialkostlære

Meny- og spesialkostlære - Kjell E. Innli, Anna-Katrine Havang | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell E. Innli, Anna-Katrine Havang
DIMENSJON
7,3 MB
FILNAVN
Meny- og spesialkostlære.pdf
ISBN
5566273577942

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i menylæreteorien, hvilke regler som gjelder ved komponering av dagens menyer, selskapsmenyer, menyer til spesielle måltider for personer som har spesielle behov. Spesialkostlæra tar utgangspunkt i normalkosten og hvordan den kan endres for pasientgrupper med ulike sykdommer. Her er også beskrivelse av de forskjellige sykdommene som krever spesialkost. Med oppgaver, litteraturliste og stikkordregister.

Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den ... Innli, Kjell E. Meny- Og Spesialkostlære (8258404709) Pris: kr 347,-Beskrivelse: Boka gir en innføring i menylæreteorien, hvilke regler som gjelder ved komponering av dagens menyer, selskapsmenyer, menyer til spesielle måltider for personer som har spesielle behov.

Innli. Meny- og spesialkostlære (1) Metoder og teknikker for trykk (1) Mikrobiologi (1) Meny- og spesialkostlære. Tillbaka till sökresultatet.

RELATERTE BØKER