Moment vg1

Moment vg1 - Lars August Fodstad, Martin Minken, Audhild Norendal, Camilla Gudmundsdatter Magnusson, May Lånke, Tor Ivar Østmoe, Marte Blikstad-Balas, Ole Thomassen Hjortland, Pål Antonsen, Anne Lene Berge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars August Fodstad, Martin Minken, Audhild Norendal, Camilla Gudmundsdatter Magnusson, May Lånke, Tor Ivar Østmoe, Marte Blikstad-Balas, Ole Thomassen Hjortland, Pål Antonsen, Anne Lene Berge
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
Moment vg1.pdf
ISBN
3137017705770

BESKRIVELSE

I Moment Vg1 viser vi elevene at norskfaget krever å kunne tenke selv og lese kritisk og aktivt - en kompetanse som er både nyttig og nødvendig i det moderne mediesamfunnet. Dybdelæring er en sentral del av den pedagogiske metoden, og læreverket forklarer godt slik at elevene kan forstå faget når de leser på egenhånd. Moment dekker hele læreplanen til norsk vg1 fagfornyelsen LK20.Aktiv og kritisk lesningEn god leser tenker selv, men er også i stand til å bli inspirert av andres ideer og overbevist av gode argumenter. Læreboka inneholder et eget kurs om kritisk lesing og har mange konkrete eksempler. Dette er grunnleggende kompetanse for demokratisk medborgerskap. Kildekritiske fagteksterI Moment vg1 er det et eget kurs om å bygge opp en fagartikkel. Kurset dekker alt fra tekstbinding, hva en god innledning og avslutning skal inneholde, til hvordan elevene skal være kildekritiske og hvordan de bruker og refererer til kilder i egne tekster. Argumentasjon og retorikkArgumentasjon og retorikk har en sentral plass i Moment fra og med vg1. Elevene lærer hvordan de bruker kunnskaper om retorikk og argumentasjonsanalyse for å vurdere alle former for skriftlig og muntlig kommunikasjon. Denne kunnskapen er sentral for å kunne forholde seg aktivt og kritisk til virkeligheten.Skjønnlitteraturens verdenMoment gir elevene en original innføring i skjønnlitteraturens verden. Gjennom grundige leseeksempler får elevene bli med inn i tankeprosessene til en erfaren litteraturleser. Digitale ressurser til norskfagetRike digitale ressurser med oppgaver, mer fordypning for elever og ressurser til undervisningen for lærer: Moment Elevnettsted (2020) og Moment Lærernettsted (2020). Elevnettstedet er gratis. Digitale utgaver av lærebokaDen digitale utgaven av læreboka, Moment vg1 Unibok (2020) har god funksjonalitet som støtter elevenes leseforståelse, og lærebokteksten og de skjønnlitterære tekstene er lest inn. Læreboka finnes også som Moment vg1 Brettbok (2020). Forfatterne har solid faglig kompetanse og bred undervisningserfaringLars August Fodstad, Martin Minken, Audhild Norendal, May Lånke, Camilla Gudmundsdatter Magnusson, Marte Blikstad-Balas, Tor Ivar Østmoe, Ole Hjortland og Pål Antonsen. Les om alle forfatterne på cdu.noBla i boka og les mer om læreverket Moment norsk (Fagfornyelsen LK20) på cdu.no/vgs.

Skip to the beginning of the images gallery . Ta en sniktitt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Fleksibind, Fleksibind | 9788202597337 Kjøp Moment VG1 fra Bokklubber Moment er et nyskrevet norskverk for studieforberedende og følger revidert læreplan fra 2013 og endringene i eksamensoppgavene. Moment er et læreverk som har fokus på å få elevene til selv å forstå hvorfor lesing og skriving er viktige ferdigheter. Moment er et nyskrevet norskverk for studieforberedende og følger revidert læreplan fra 2013 og endringene i eksamensoppgavene.

RELATERTE BØKER