Spis deg ned i vekt

Spis deg ned i vekt - Sten Sture Skaldeman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sten Sture Skaldeman
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Spis deg ned i vekt.pdf
ISBN
4439086183578

BESKRIVELSE

Har du prøvd "alt" for å gå ned i vekt? Da kan denne boken forandre livet ditt for alltid. Lavkarbo er supereffektivt for å gå ned i vekt. Forfatteren har selv båret på over 60 kilos overvekt i store deler av sitt liv. Men det var før han endelig ble klar over at slanking ikke handler om å spise mindre og trene mer, men å spise på en måte som gjør kroppen i stand til å forbrenne fett. Spis god mat, men rydd vekk alt som øker blodsukkeret og trigger fettlagringen. Du får god mat på bordet, og vil du gå ned i vekt og få en bedre helse, på en enklere og raskere måte enn du noen gang trodde var mulig!

Sølvi Glendrange Image Source. En av de mest utbredte misforståelsene omkring slanking og kosthold, er at du går ned i vekt dersom du dropper måltider.

Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen. Spis deg ned i vekt. Skrevet av Slankenett | Kosthold | Fysisk aktivitet, nøkkelen til effektiv slanking Hele den norske befolkningen har i etterkrigstiden hatt en synkende grad av fysisk aktivitet.

RELATERTE BØKER