Tapt

Tapt - Siar Hasanzada | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siar Hasanzada
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Tapt.pdf
ISBN
5933779891017

BESKRIVELSE

En familie, to brødre og en farlig reise. Brødrene Osman og Saber levde et godt liv med familien frem til katastrofen inntraff. Da begynte frykten, sorgen og usikkerheten. I boken følger vi brødrene på deres flukt fra utrygghet og redsel, mot søken etter trygghet. «TAPT» er basert på en sann historie. Siar Hasanzada (f.2000) er student, forfatter og verdensborger. Han er opptatt av rettigheter og rettferdighet i verden og en forkjemper for miljøet. Tross Hasanzada sin unge alder har han erfart mye mer av verdens utfordringer på kroppen enn jevnaldrende studiekamerater. Hasanzada er en energisk og utålmodig ung mann, med stor skapertrang og han har flere større og mindre prosjekter på gang. «TAPT» er Hasanzada sin første bok. 10 kr. for hver solgte bok går til Røde Kors

Du må ha med deg: Emneord: Erstatning for tapt barndom, Erstatningsplikt ved tapt skolegang, Personskader, Vold, Voldsoffererstatning Jeg vil prøve og saksøke skole(r) og kommune(r) jeg har gått på skoler i grunnet jeg har fått 20-30 hjernerystelser på skoler og blitt banket i over 45 minutter en gang på skolen uten at lærer(e) gjorde noe for og stoppe det før jeg alt var bevisstløs. For tapt arbeidsfortjeneste velger du lønnsart 5533. Når du har valgt riktig lønnart, skriver du inn hvilket beløp du krever i feltet "beløp".

NEW CDC GUIDELINES. TN-Mandatory School Bus Driver Training.

RELATERTE BØKER