Til Roy!

Til Roy! En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Til Roy!.pdf
ISBN
6410574185047

BESKRIVELSE

Roy Jacobsen fyller 60, og feires med dette rikholdige festskriftet. En hyggelig hilsen til jubilanten og en interessant bok for de mange, mange som gleder seg over bøkene hans. Artikler, omtaler, dybdedykk, hilsener, innspill, tegning. Rørende, argumenterende, anekdotisk, tekstanalytisk og festanalytisk. Inspirerte bidrag fra venner i inn- og utland. Redaktør Janneken Øverland.

mindre utsnitt fra strandkanten og større enhetlige landskapsutsyn. Etter en periode der S.' bilder var preget av heftige og dynamiske ... «Soga om Roy» av Erlend Loe (f.

- Ingen nålevende norsk forfatter skriver med bedre innsikt, større nærhet og kjærlighet til kystkulturen i Nordland enn det prisvinneren gjør i Seierherrene, De usynlige, Hvitt hav og nå sist i Rigels øyne , sa juryen da de i dag ga Nordland fylkes kulturpris til forfatter Roy Jacobsen. Roy Jacobsen med overraskende oppfølger til «De usynlige» Superlativene haglet da Roy Jacobsen utga sin siste bok «De usynlige». Men det skremte ham ikke fra å skrive en oppfølger. Roy Lichtenstein, amerikansk maler og billedhugger, såkalt popkunstner som tok sine motiver fra tegneserier, reklame og lignende.

RELATERTE BØKER