Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre

Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre - Hans Fredrik Marthinussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Fredrik Marthinussen
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Tredjemannsproblemene : om formuerettslige argumentsjnsmønstre.pdf
ISBN
5849764814744

BESKRIVELSE

I takt med at jussen blir stadig mer kompleks og omfangsrik, blir det stadig vanskeligere virkelig å forstå den. I denne boken redegjør Hans Fredrik Marthinussen for den dynamiske tingsrettens grunnleggende strukturer og hensyn. Etter at han først har bygget en innledende teoretisk forståelse av grunnleggende hensyn og verdier, viser han gjennom utvalgte problemstillinger hvordan disse hensynene kan brukes i praksis. Han har valgt ut spørsmål som ikke lett og naturlig finner sin løsning i lovteksten, forarbeidene eller høyesterettspraksis, og derfor er godt egnet til å vise de grunnleggende argumentasjonsmønstrene i faget. Til slutt knyttes alt sammen i et avsluttende kapittel der de metodiske aspektene ved formueretten drøftes særskilt.Boken inneholder altså ikke en fullstendig gjennomgang av rettsreglene i den dynamiske tingsretten. Den skaper derimot forståelse av hvordan fagets regler skal tolkes og anvendes, og hvordan ulovfestede prinsipper, hensyn og eventuelt uklar lovtekst kan harmoniseres på en måte som er forutberegnelig for rettssystemets aktører.

Cappelen Damm Akademisk, 2. utgave (Oslo 2019), 274 sider • Tredjemannsproblemene.

Kjøp på nett . Tomt på Nettlager. Tredjemannsproblemene: om formuerettslige argumentasjonsmønstre (Hæfte, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 3 butikker SPAR på dit køb nu! Kjøp Tredjemannsproblemene fra Bokklubber I takt med at jussen blir stadig mer kompleks og omfangsrik, blir det stadig vanskeligere virkelig å forstå den.

RELATERTE BØKER