Alt du kan bli

Alt du kan bli - Emily Winfield Martin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emily Winfield Martin
DIMENSJON
11,99 MB
FILNAVN
Alt du kan bli.pdf
ISBN
1012792615873

BESKRIVELSE

En ny barnebok-klassiker for de aller minste! Verdens vakreste gavebok til dåp, baby shower og bursdag. Påkostet gavebok med tre fortellinger som varmer og rører. Gjennom en vakker, poetisk tekst og eventyrlige tegninger uttrykker forfatteren den store kjærligheten foreldre føler for et lite barn. Forfatteren viser oss en inkluderende, åpen verden, hvor barn kan bli alt de drømmer om. Hva vil du bli? Modig og dristig, kreativ og leken? Det meste er mulig, du kan bli den DU har lyst til å bli.En bok å drømme seg bort i sammen, igjen og igjen! «En helt spesiell, fortryllende bok med vakre vers og eventyrlige illustrasjoner. Martins retroaktige tegninger er perfekt for et barnerom - du blir nesten fristet til å rive ut noen av sidene, ramme dem inn og henge dem opp på veggen.»The New York Times«Minner litt om klassiske eventyr - men med en forfriskende vri.»The Atlantic Wire

De etterspurte også mer forskning på området slik at det kan bli bedre ... "kan du være aseksuell hvis du ikke har lyst til å drive med noen slags ... Omtale om ice: Alt du sier dem kan bli brukt imot deg - Omtale av Øyvind.

En bok å drømme seg bort i sammen, igjen og igjen! ISBN: 978-82-8373-051-7; Alt du skal vite om løpetid hos hunder. Når du skaffer deg hund, tenker du selvfølgelig over om det skal være en tispe eller en hannhund.

RELATERTE BØKER