De ukuelige optimisters klubb

De ukuelige optimisters klubb - Jean-Michel Guenassia | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Michel Guenassia
DIMENSJON
5,22 MB
FILNAVN
De ukuelige optimisters klubb.pdf
ISBN
1870040949797

BESKRIVELSE

Årets litterære begivenhet, kalte L'Express utgivelsen av Jean-Michel Guenassias De ukuelige optimisters klubb. Kritikere og publikum var enige: Guenassias debutroman har solgt over 50 000 eksemplarer i Frankrike, og høsten 2009 mottok De ukuelige optimisters klubb den prestisjefylte Prix Goncourt de Lyceens som årets beste bok. De ukuelige optimisters klubb er bade en bittersøt oppvekstskildring, en generasjonsroman og en enestående rekonstruksjon av en hel epoke.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Pris: 55 kr.

För dig som är praktiskt lagd, och gör det mesta själv, har vi på Optimera en konsumentklubb som passar dig. Går du med i vår kundklubb Optimisten får du nämligen bonus från första kronan på dina lagerinköp och kan på så sätt få ännu mer för pengarna. Optimisme er en tilbøyelighet til å se lyst på livet og til å tro at alt vil ordne seg på beste måte.

RELATERTE BØKER