Furuøyene

Furuøyene - Marion Poschmann | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Poschmann
DIMENSJON
10,13 MB
FILNAVN
Furuøyene.pdf
ISBN
3983587641665

BESKRIVELSE

Furuøyene er en original og underfundig roman om en europeer som gjennom møtet med en annen kultur greier å se sitt eget liv på avstand, og slik prøve å arbeide seg gjennom en livskrise. Alt skrevet i et særpreget, vakkert og poetisk språk.En morgen våkner Gilbert Silvester, middelaldrende, mellomfornøyd tysk akademiker, og forstår at kona Mathilda er utro. I det siste har det vært noe med humøret hennes, holdningene, den kortfattede tonen, og i drømme har Gilbert lagt sammen puslespillbrikkene. Han konfronterer henne, blir avvist, og drar rasende ut til flyplassen der han kjøper billett på første langdistanseflight. Til Tokyo.I Tokyo blir Gilbert Silvester litt tilfeldig kjent med Yosa Tamagutchi, en ung japaner som har bestemt seg for å begå selvmord. Selv om han egentlig ikke prøver, så greier Gilbert å overbevise Yosa om at verken stasjonen der han vil kaste seg foran toget eller høyblokka der han vil hoppe fra taket, er verdige steder å ende sitt liv. I stedet drar det umake paret på en slags pilegrimsreise mot de vakre Furuøyene nord i Japan, Yosa med en selvmordshjelp-bok i veska, Silvester med den japanske poeten Bashos memoarer.Marion Poschmann har lenge vært en slags forfatternes forfatter i Tyskland. Hun har skrevet flere diktsamlinger og romaner, og blitt tildelt en langt rekke litterære utmerkelser i hjemlandet. Med Furuøyene, som i 2019 var på kortlisten til Man International Booker Prize, har hun fått sitt internasjonale gjennombrudd.

Wish Utdrag. Fortidens skygger Mary Kubica 129,-Les mer.

juli Stamnesskjæret Rytteråker-skjæret Grunnkartdata: Kartverket, Geovekst og kommunene Kartproduksjon: Fylkesmannen i Oslo og Viken Skartumholmen L i e r SOLUMBOKVENNEN AS KATHARINA VON DER GATHEN Dyrenes kjærlighetsliv Das Liebesleben der Tiere Tysk Merete Franz Barn og unge Sakprosa Bokmål 27.2.2020 Avslått SOLUMBOKVENNEN AS Georg Wilhelm Friedrich Hegel Wissenschaft der Logik del 1 og 2 Wissenschaft der Logik del 1 og 2 Tysk Dag Johnsen Voksne Sakprosa Bokmål 27.2.2020 Avslått SOLUMBOKVENNEN AS Ondřej Kundra VENDULKA - flukten til ... Furuøyene - Marion Poschmann Skrevet av Redaksjonen. 26 mars, 2020.

RELATERTE BØKER