Grip 2

Grip 2 - Grete Angvik Hermanrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Grete Angvik Hermanrud
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Grip 2.pdf
ISBN
4359097570443

BESKRIVELSE

Grip er et læreverk for voksne innvandrere og elever på ungdomstrinnet som får opplæring i samfunnsfag, naturfag og matematikk på grunnleggende nivå. Verket dekker kompetansemålene etter 2., 4. og 7. trinn i læreplanene etter Kunnskapsløftet. Grip fokuserer på å presentere fagstoff på en enkel måte. Språket er tilpasset voksne deltakere med lite skolebakgrunn fra hjemlandet. Det visuelle uttrykket er ryddig og enkelt, med variert bruk av foto og tegninger. Grip 2 Matematikk gir deltakerne basiskunnskaper i matematikk og dekker kompetansemålene etter 7. trinn i læreplanen. Eksempler på emner: regning med desimaltall, positive og negative tall, brøk, prosent, geometri, likninger, mål og statistikk og sannsynlighet. Grip digitale ressurser På verkets nettsted finner du Grip 2 matematikk som digital bok, der deltakerne vil finne støtte i lyd og oversettelser til morsmål. Læreren finner supplerende oppgavemateriell til nedlasting samt tips til undervisningen.

Eksempler på emner i samfunnsfag: Ressurser i Norge og Europa, klima og miljø, lover og regler i verdenssamfunnet, demokrati og styresett, velferdssamfunnet, antikken, middelalderen, opplysningstiden. Nokian Loader Grip 2 har et kantete klosser som er firkantet i skulderpartiet, skreddersydd for hjullastere. Designet gir godt grep selv med tung last, på myk singel eller på isete og glatte veier, og gir utmerket sidegrep.

Likevel er øya full av liv sommerstid, husene der ute blir benyttet som fritidsboliger og det går da flere avganger daglig med fast rutebåt. Norges største dekktest: Goodyear Ultra Grip Ice 2 er et av 11 piggfrie dekk i Motors store test av vinterdekk i 2017. Også 15 piggdekk er undersøkt.

RELATERTE BØKER