Gud elsker lille meg

Gud elsker lille meg - Rebecca Elliott | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rebecca Elliott
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Gud elsker lille meg.pdf
ISBN
7941756269664

BESKRIVELSE

I denne pekeboka vil barna kjenne igjen ting og situasjoner fra hverdagen. I tillegg til de glade og fargerike bildene er det en linje med tekst på hver side. Teksten lar barnet bli kjent med ordet Gud. Den formidler at han er glad i meg med tær og hender, hode og nese. Boka er laget i solid kartong og tåler å bli brukt av de aller minste. I tillegg til denne boka består serien også av Ikke helt stille natt og Gud signe stjernehimmelen.

Som far har elsket meg, har jeg elsket dere. Bli i min kjærlighet.

Her kommer det fram at det eneste som trengs for å bli frelst, er at vi tar i mot Guds frelsestilbud til oss gjennom hans Sønn Jesus Kristus. Jeg var ikke helt enig med meg selv om jeg skulle gi dere noe oppmerksomhet, men konkluderte med at det må synliggjøres. For retten til å være seg selv er noe som går over all politikk.

RELATERTE BØKER