Jeg leser og skriver

Jeg leser og skriver - Anne Kari Aschim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kari Aschim
DIMENSJON
12,34 MB
FILNAVN
Jeg leser og skriver.pdf
ISBN
3418230831349

BESKRIVELSE

Lærerens bok forklarer hvordan bøkene skal brukes, samtidig som den gir tips og råd - og litt teori om leseopplæring. De to elevbøkene skal brukes parallelt. Elevene skal altså ikke arbeide seg gjennom hele Bokstavboka før de tar Oppgaveboka i bruk. I begge bøkene er bokstavene delt inn i tre grupper med en fargekode til hver gruppe. I den første gruppen, der sidene er merket med gult, gjennomgås 10 bokstaver. De neste gruppene, merket med grønt og lilla, har 7 bokstaver hver. Inndelingen er gjort slik fordi det er viktig at barna får mange bokstaver de kan bruke helt fra starten av. Da er det lett å lage ord. Oppgavene i Oppgaveboka kan brukes som hjemmearbeid eller selvstendig arbeid på skolen, mens elevene blir kjent med neste bokstavgruppe.Maler for bokstavskriving, som nevnes på side 12 i Lærerens bok finner du under fanen Tilleggsmateriell.

Elevene kan deretter arbeide med side 4 og 5. Kjøp 'Jeg leser og skriver, lærerens bok' av Anne Kari Aschim fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202319038 Det er vanlig å snakke om lese- og skrivevansker når et barn ikke lærer seg å lese og skrive i forbindelse med opplæring, og/eller dersom utviklingen går sent og/eller stagnerer.

Jeg leser en bokstav. I r--- a l----- Jeg leser et ord.

RELATERTE BØKER