Kvinner som kjøper blomster

Kvinner som kjøper blomster - Vanessa Montfort | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vanessa Montfort
DIMENSJON
4,11 MB
FILNAVN
Kvinner som kjøper blomster.pdf
ISBN
9298533800593

BESKRIVELSE

En intens og varm roman om blomster, styrke og vennskap. I en liten sentrumsbydel i Madrid møter vi fem kvinner som kjøper blomster. En kjøper dem til sin hemmelige kjærlighet, den andre til å ha på kontoret, den tredje som motiv til malerier, den fjerde til kundene sine og den siste til en som er død. Den siste er Marina, og dette er hennes historie.

«Kvinner som kjøper blomster» er en roman om vennskap, personlig ... Fem kvinner i Madrid kjøper blomster. En kjøper dem til sin skjulte kjærlighet, den andre skal ha sine blomster på kontoret, den tredje skal bruke dem som motiv til malerier, den fjerde kjøper dem til kundene sine og den femte til en nær person som er død. Kjøp.

En kjøper dem til sin hemmelige kjærlighet, den andre til å ha på kontoret, den tredje som motiv til malerier, den fjerde til kundene sine og den siste til en som er død. Kjøp 'Kvinner som kjøper blomster' av Vanessa Montfort fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788205516878 En intens og varm roman om blomster, styrke og vennskap.

RELATERTE BØKER