Månebad

Månebad - Yanick Lahens | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yanick Lahens
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Månebad.pdf
ISBN
3568727120958

BESKRIVELSE

Norsk oversettelse av en av Haitis viktigste forfattere!Yanick Lahens (f. 1953) fra Port-au-Prince, er en av Haitis mest prominente forfattere. Hun publiserte sin første roman i 2000 og ble i 2014 tildelt Prix Femina for romanen «Månebad». «Månebad» handler om en liten bondefamilie i en liten landsby på Haiti, som via fortellinger med overtro og voodoo, romantikk og vold, gjenforteller historien til fire generasjoner av kvinner og deres utfordringer med å holde familien samlet i et landskap av politisk kaos og økonomiske lidelser.

Er det overskyet så vil du fortsatt få healing, energirens og påfyll, men du får ikke gleden av å se henne, det kommer flere muligheter. Søkeresultater for Yanick Lahens - Haugenbok.no månebad. Ilovebeauty tips What a little moonlight can do.

Kontroller: Trinn 1: Beskytt huden din. Selv om bleken ikke skader huden, er det alltid viktig å beskytte den før du utfører kosmetiske prosedyrer.

RELATERTE BØKER