Moralske tekster

Moralske tekster - Georg Johannesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Moralske tekster.pdf
ISBN
7099803084101

BESKRIVELSE

Enda en klassiker fra Georg Johannesen! Moralske tekster kan sees som en forlengelse av Om den norske tenkemåten (1975) og Om den norske skrivemåten (1981). Boken inneholder kortere og lengre tekster om lesemåter, retorikkens etikk, essayet som sjanger, språkbruksanalyse og lesninger av tre sentrale norske forfatterskap: Bjørnstjerne Bjørnson, Alexander Kielland og Christian Krohg.

I fortalen sier Holberg at skriftet omfatter et helt moralsk system i en blanding av skjemt og alvor. Den moralske atferden. Denne måten tar utgangspunkt i læringsteori.

Kielland og C. Betegnelse: Boken inneholder korte og lange tekster om bl.a. lesemåter, retorikkens etikk, essayet som sjanger, språkbruksanalyse og nylesning av tre Moralske tekster : essays og innlegg 1978-1994 | Biblioteksentralen Forfattar.

RELATERTE BØKER