Neandertalere

Neandertalere - Jan Chr. Næss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Chr. Næss
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Neandertalere.pdf
ISBN
9352041851611

BESKRIVELSE

Faktafortelling om menneskene som fantes på jorda lenge før oss. Før mennesker som deg og meg, fantes det en annen type mennesker. Neandertalerne. Var de smarte eller dumme? Spiste de hverandre? Hva vet vi om dem? Etter suksessen Ville dyr i byen i serien Lesebra kommer en ny, minst like spennende faktabok med samme forfatter og illustratør. Denne gangen handler det om neandertalere. Vi får høre om hvordan de så ut, kultur og levevis; hvordan de livnærte seg, kledde seg og hvordan de hørtes ut. Et gjennomgående poeng er - både i tekst og illustrasjoner - å vise i hvor liten grad de egentlig skilte seg ut fra oss på mange av disse områdene. Ny forskning blir formidlet med humoristisk snert, for barn som akkurat har lært seg å lese, men boka vil også finne sine lesere blant større barn som er interessert i temaet.

Michael Barton. "De etablerer en hjemmebase og sender ut forsyningsgrupper som skal ta med råvarer tilbake. Kjøp 'Neandertalere' av Jan Chr.

Neandertalerne er dog ganske bemærkelsesværdige. De levede i en tid, hvor klimaet udviste nogle intense udsving, og på trods af det ovenfor anførte var deres teknologi absolut tilpasset et liv under disse svære betingelser. Neandertalere og homo sapiens har de samme forfedrene.

RELATERTE BØKER