Onkel Jarles himmelske frokoster

Onkel Jarles himmelske frokoster - Hilde Eskild | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Eskild
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Onkel Jarles himmelske frokoster.pdf
ISBN
9591380135822

BESKRIVELSE

Siri Sara drar på ferie til onkel Jarle. Hver dag får Siri Sara høre en fortelling som har med himmelen å gjøre. Men ikke bare det. Hver morgen får hun en helt spesiell frokost som gir hint til dagens historie. Snart dukker også onkel Jarles rare naboer opp. Men så kommer det et brev, og onkel Jarle blir fryktelig redd. Hva er han så redd for? Kan Siri Sara hjelpe? Boka er Hilde Eskilds første barnebok. Forfatteren har allerede utgitt flere bøker innen muntlig fortelling og er lærer og aktiv forteller.Alder: 9-12 år

Hver dag får hun servert spennende historier som har med himmelen å gjøre. Men hun må også løse mysteriet med det mystiske brevet han får i posten.

Klikk her for bli den første til å gi din mening for bli den første til å gi din mening Det finnes ingen anmeldelser for denne boken. Klikk her for bli den første til å gi din mening for bli den første til å gi din mening Forfatter: Eskild, Hilde; Tittel: Lese eller fiske?: 23 lette fortellinger fra hele verden : lettlest; Medansvarlig: Hambro, Benedicte; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Avgrens på format.

RELATERTE BØKER