Personlighet

Personlighet - Sigmund Karterud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Karterud
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Personlighet.pdf
ISBN
2576302904989

BESKRIVELSE

Personlighet angår alle. Det handler om å forstå seg selv, andre og sosialt samspill.Men de teoriene som vi tradisjonelt har forstått oss selv gjennom, er gammeldagse, mangelfulle og motstridende. Moderne samfunn krever en moderne og kunnskapsbasert personlighetsteori som kan korrigere overleverte feilaktige forestillinger. Spesielt viktig er dette for utdannelse av yrkesgrupper som har med mennesker å gjøre. Dårlig personlighetsforståelse fører ofte til dårlige personlige og kollektive valg.Denne boken gir leseren en innføring i personlighetens tre hovedkomponenter og hvordan de bygger på hverandre. Disse komponentene er temperament, tilknytning og selvbevissthet (mentalisering). Det anlegges et evolusjonært perspektiv.Les anmeldelse av Personlighet i SykepleienLes anmeldelse av Personlighet i Tidsskriftet den norske legeforening

Marilyn Monroe Disclaimer: All non-English versions of the website contain unofficial translations contributed by our users.They are not binding in any way, are not guaranteed to be accurate, and have no legal effect. The official text is the English version of the website.

Det være seg psykisk og fysisk helse, arbeidskarriere, partnervalg og hvor lenge vi lever, ifølge Bårdstu. - Derfor er det så viktig å forstå hvordan personlighet utvikler seg gjennom barne- og ungdomsårene, samt identifisere faktorene som bidrar til å forme oss som individer, understreker hun. Det er sant at når det gjelder personlighet er det alltid mange nyanser når det gjelder å merke noen som «utelukkende» innadvendt, utadvendt, avhengig, uavhengig, intuitiv, osv..

RELATERTE BØKER