Storefri; julen 2019

Storefri; julen 2019 - Marius Henriksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marius Henriksen
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Storefri; julen 2019.pdf
ISBN
5025996804870

BESKRIVELSE

Det er siste dag før juleferien. Mattelæreren Sigbjørn er fast bestemt på å utnytte de siste timene maksimalt med fullt faglig fokus. Men som vanlig har både elevene og lærerkollegaene andre planer. Dette er den fremadstormende serieskaperen Marius Henriksens aller første julehefte om ungdomsskolen som ingen fortjener å gå på - men som alle fortjener å lese om.

Bedriftspakke og På døren: +1 dag fra 10. desember; Detaljert informasjon om tegneserien Storefri julehefte Julen 2019 2019 Norsk kalender 2020 med helligdager, ukenummer, tidligere kalendere og kommende år. Det er siste dag før juleferien.

I år faller helligdagene gunstig i juleferien, ... Det er du ikke alene om! Selv om det ikke er mange fridager i julen i år, er det solgt 10 prosent flere reiser til Kanariøyene i år sammenlignet med fjoråret.

RELATERTE BØKER