Tilgi det virkeliges blomstring

Tilgi det virkeliges blomstring - Casper André Lugg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Casper André Lugg
DIMENSJON
4,98 MB
FILNAVN
Tilgi det virkeliges blomstring.pdf
ISBN
5593563725231

BESKRIVELSE

Casper André Lugg har gjennom sitt lyttende og konsentrerte uttrykk vist seg som en av våre sterkeste poeter. Diktene hans kjennetegnes av en sjelden våkenhet for erkjennelsene som ligger i møtet med omgivelsene, særlig hva angår troen og naturen, og formmessig preges de av en stor billedskapende evne. Tilgi det virkeliges blomstring er dedikert til det åpne øyeblikket, hvor tilgivelsen blir en måte å være til på, heller enn et mellommenneskelig konsept. Denne tilstedeværelsen blir diktets måte å forbinde seg med verden på, som noe selvstendig og likestilt; en organisme.

Denne tilstedeværelsen blir diktets måte å forbinde seg med verden på, som noe selvstendig og likestilt; en organisme. Last ned høyoppløselig omslag her. I den femte diktboka til Casper André Lugg, med den fine, men kanskje også litt gamalmodige tittelen Tilgi det virkeliges blomstring, er det mennesket sitt manglande samsvar med verda som vert sett i søkjelyset.Menneskets lagnad er problematisk, når det må «være i verden og ikke av verden», som det heiter i avslutningslina i boka. Tilgi det virkeliges blomstring er dedikert til det åpne øyeblikket, hvor tilgivelsen blir en måte å være til på, heller enn et mellommenneskelig konsept.

Casper André Lugg har gjennom sitt lyttende og konsentrerte uttrykk vist seg som en av våre sterkeste poeter. Diktene hans ... Tilgi det virkeliges blomstring book.

RELATERTE BØKER