Vinterreisen

Vinterreisen - Wilhelm Myller, André Bjerke | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wilhelm Myller, André Bjerke
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Vinterreisen.pdf
ISBN
2925428605919

BESKRIVELSE

Nærværende samling omfatter samtlige 24 tekster i «Winter reise». Gjendiktningene følger metrisk originalen, slik at de lar seg synge til Schuberts melodier. Diktene turde ha sin egenverdi, også uavhengig av musikken. Men den sanginteresserte bør jo ikke nøle med å anskaffe seg Schubert: «Lieder», bind I, Edition Peters, Leipzig, et notealbum som kan fåes for en spottpris i enhver større musikkforretning.

Luksus på reisen er populært i vinter. Stadig flere ønsker å reise til eksotiske øyer hvor det handler om luksus og å nyte paradiset.

Men den sanginteresserte bør jo ikke nøle med å anskaffe seg Schubert: «Lieder», bind I, Edition Peters, Leipzig, et notealbum som kan fåes for en spottpris i enhver ... Georges Perec (født 7. mars 1936, død 3.

RELATERTE BØKER