Alle tings kjerne

Alle tings kjerne - Helene Imislund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Imislund
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
Alle tings kjerne.pdf
ISBN
6855576557748

BESKRIVELSE

Menneskene i de ni novellene i Alle tings kjerne vet ikke helt hvor de skal, men de ønsker seg mer mening, mer lykke og mer kjærlighet. Og de forsøker å gjøre noe med det.En gammel dame prøver å bli spilleavhengig for å få nye venner i gruppeterapi. En ung kvinne flytter inn hos den nyskilte kjæresten mens han er på jobb. Et studentpar drikker seg fulle i en kano for å utnytte mulighetene de har rundt seg.Helene Imislunds noveller handler om å se og bli sett, om å se bort og se feil. Og om å lete etter en retning og forklare verden for seg selv underveis.

Og ikke fyll. Vi er Kjernen. Fotball er følelser — slipp dem fri! Alle er hjertelig velkomne som medlemmer i Kjernen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788202660475 Vår pris 332,-(portofritt). Menneskene i de ni novellene i Alle tings kjerne vet ikke helt hvor de skal, men de ønsker seg mer mening, mer lykke og mer kjærlighet.

RELATERTE BØKER