Alt blir bra; en barnebok om korona

Alt blir bra; en barnebok om korona - Lise Ones | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Ones
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Alt blir bra; en barnebok om korona.pdf
ISBN
1277773700339

BESKRIVELSE

Alt blir bra er en liten og barnebok/bruksbok, der det viktigste om corona-viruset blir forklart og der det settes ord på tanker som barna kan ha. Hva betyr det at noe er smittsomt? Hvordan kan vi bli smittet? Hva skjer hvis noen får viruset? Og ikke minst; hvordan kan vi hjelpe hverandre slik at flest mulig ikke blir smittet? Lise Ones har lagt vekt på at det skal være en optimistisk tone i boka, selv om vi skal ta viruset på alvor. Derfor også tittelen, Alt blir bra. Det tror hun det er viktig at barn får høre. Det å gi dem trygghet nå er helt avgjørende. Og med denne boka håper hun også å kunne gi de voksne i barnehagen litt trygghet. Trygghet til å snakke med barna om noe vi må snakke med dem om nå. Veileder Bakerst i boka finnes det også en veileder til de voksne, skrevet av professor i pedagogisk psykologi, Jon-Håkon Schultz. «Hvis barna overlates til seg selv og sin egen tolkning av Corona-viruset øker faren for at de blir redde. Det beste vi kan gjøre er å snakke med barna - slik at du kan trygge dem», skriver Schultz, og gir en rekke praktiske innspill til hvordan boka kan brukes som et pedagogisk hjelpemiddel. Boken er illustrert av Anna Prewoznik. Her kan du bla i boken: https://issuu.com/habitusas/docs/alt_blir_bra_hele_med_omslag?fbclid=IwAR3PG8Q8zg6bJd047bTZ9u0eLvlUAyBsEX8ZYWTmHtkf04qj2KJJ_gx3ttc

Hva Kjøp 'Alt blir bra, en barnebok om korona' av Lise Ones fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788273912053 Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast Lise Ones.

De ansatte i Espira Rå lagde like godt både egen sang og musikkvideo for å glede barna i barnehagen. En av kampanjene som har bredt om seg som en følge av koronakrisen er bilder av regnbuer og ordene «Alt blir bra». Det er flott med barn som vil dele håp og trøst i en krevende tid. En ballade om sangfugler og slanger.

RELATERTE BØKER