Chihiro og heksene

Chihiro og heksene - Hayao Miyazaki | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hayao Miyazaki
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Chihiro og heksene.pdf
ISBN
7312277726540

BESKRIVELSE

Animasjonsfilmskaperen Hayayo Miyazaki er en levende legende. Chihiro og heksene vant Oskar for beste animasjonsfilm. Nå foreligger filmen som en billedbok på norsk. Bli med inn i et magisk univers med ånder og hekser, med en spennende fortelling og forbløffende illustrasjoner.

Filmen er regissert Hayao Miyazaki og produsert av selskapet hans Studio Ghibli, som har gjort stor internasjonal suksess. Sjå den norske traileren her: Titel: "Chihiro og heksene" Originaltitel: "Sen to Chihiro no kamikakushi" USA/Japan 2001 Instruktion: Hayao Miyazaki Manuskript: Hayao Miyazaki Udlejning: Camera Film Længde: 125 minutter Vurdering: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år.

Chihiro og heksene har trollbundet publikum verden over, og vært en formidabel publikumssuksess både i hjemlandet Japan og i USA. Chihiro og heksene er et magisk stykke filmkunst du bør få med deg på kino i år.. I denne Oscarvinnende animasjonsfilmen fra 2001 tar regissørlegenden Hayao Miyazaki oss med til et magisk sted som tillater at guder, ånder og overnaturlige vesener kan tre inn i den menneskelige verden. Chihiro og heksene er en fantastisk tegnefilm, laget av Hayao Miyazaki.

RELATERTE BØKER