Finne deg der inne og hente deg ut

Finne deg der inne og hente deg ut - Lina Undrum Mariussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lina Undrum Mariussen
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Finne deg der inne og hente deg ut.pdf
ISBN
1007461950567

BESKRIVELSE

"i vårt hus er det mange romog du har flytta inn i det mørkesteher sitter jeg og holder deg i håndaog lar hendene snakkejeg later som om hendene vet noe om degde sier de vet at det må gå overjeg later som om hendene mineer fulle av noesom kan få deg til å lyse"I Lina Undrum Mariussens debutsamling møter leseren to unge søstre, to lyse streker i foreldrenes ansikt. Der den ene har åpnet seg for verden, er den andre omsluttet av et mørke. Innenfor familien, inne i huset, usynlig for andre utspiller det seg et stille, eksistensielt drama. Utenfor er elva og skogen åsted for andre, ordløse brytninger.Diktene er konkrete, sanselige, utspørrende, og preget av et sterkt følelsesmessig nærvær. Det handler om å leve og snakke på grensa av det som føles mulig. Om undringa over ikke å kjenne seg sjøl eller hverandre igjen: Hvem er du nå, og hvem er jeg? Skal vi noen gang få ligne de vi var?TARJEI VESAAS DEBUTANTPRIS 2013

De kommer inn, men får ikke gjort noe der ... Du er ferdig og kan logge ut.

Mens de aller fleste som er i forhold har en følelse langt inne i seg, etter å komme seg ut av det. Og dette uten å forstå hvorfor vi har disse følelsene når vi tilsynelatende elsker en annen, ... Finn ut hva Facebook tror du liker SAMLER MENGDER MED DATA: Det er viden kjent at Facebook henter informasjon om sine brukere og anvender dataene til å gi brukerne treffende innhold og annonser. Kjøp Jeg lar deg gå på Kelkoo.

RELATERTE BØKER