Frekke Frida Flue feirer jul

Frekke Frida Flue feirer jul - Jon Håkon Aulie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Håkon Aulie
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Frekke Frida Flue feirer jul.pdf
ISBN
8733325863120

BESKRIVELSE

Nå er den endelig kommet, den tredje bok i "Frekke Frida Flue"-serien. I Frekke Frida Flue feirer jul? møter vi på ny den elleville flua og hennes spanske kjæreste. Spanske Frez synes den norske mørketiden er tung, men julen bringer med seg mange overraskelser for det forelskede flueparet. Skrekkfluepepperkaker? Et grantre midt i stua? Og det tar helt av da de to fluene tar på seg to bittesmå nisseluer og blir med på gudstjeneste i kirken på julaften. Det blir en gudstjeneste helt utenom det vanlige, med fluesprell og fluestreker. Her skånes verken prest eller julenisse. Men julenissen kommer kanskje på besøk allikevel? Alle Frekke Frida Flue-bøkene er beregnet på små barn som liker å bli lest for, og barn som akkurat har lært å lese selv.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788293184362 Frekke Frida Flue feirer jul - Jon Håkon Aulie / Kari-Mette Astrup. Vanlig pris: kr 249,00 .

Finnes som e-bok. Frekke Frida Flue og kjæresten hennes, Fernando Frez, er endelig i farta igjen.

RELATERTE BØKER