Gåteboka

Gåteboka - Jørn Roeim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Roeim
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Gåteboka.pdf
ISBN
1491057742361

BESKRIVELSE

Supermorsom gåtebok for den som har å begynt lese selv. Den gøyale teksten og de kule illustrasjonene gir mestringsfølelsen ved å ha lest en hel bok, og både leseren og omgivelsene får det garantert morsomt underveis. Jørn Roeim er kjent for megasuksessen «Barnas store vitseleksikon» og en lang rekke andre vitsebøker, gåtebøker, sitatbøker og andre morobøker. Han er også en prisbelønt oversetter.

Jørn Roeim er kjent for megasuksessen «Barnas store vitseleksikon» og en lang rekke andre vitsebøker, gåtebøker, sitatbøker og andre morobøker. Han er også en ... Kjøp Gåteboka fra Tanum Supermorsom gåtebok for den som har å begynt lese selv.

pris: 149 ... Denne boka handler om falske fakta og falske nyheter, hvordan de blir spredd, og hvordan vi kan skille mellom noe som bare er funnet på og noe som faktisk er sant. Å lære seg å skille fleip fra fakta er viktig. Kjøp Den store, sprø dyreboka fra Bokklubber Vitser, gåter, historier og sprø fakta om dyr i alle fasonger.

RELATERTE BØKER