Gymlæreren min er et romvesen

Gymlæreren min er et romvesen - David Solomons | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Solomons
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Gymlæreren min er et romvesen.pdf
ISBN
7198988577736

BESKRIVELSE

Britisk barnebokfavoritt med ny ellevill fortelling for jenter og gutter i slukealderen. I "Broren min er en superhelt" fikk broren til Luke superkrefter. Men denne gangen har han visst ikke tenkt til å redde verden. For Luke vet at en gjeng med romvesener forkledd som gymlærere er på vei til å angripe jorda, men ingen vil tro på ham! Luke må ta saken i egne hender og inngår en pakt med en superskurk. Han skal bare finne joggeskoene sine først... Den første boka i denne serien ble kåret til årets beste barnebok i Storbritannia og gjorde stor lykke hos leserne. Oppfølgeren er like fantasifull, morsom og spennende - og Luke er fortsatt den modigste helten uten superkrefter i universet!

Men denne gangen har han visst ikke tenkt til å redde verden. For Luke vet at en gjeng med romvesener forkledd som gymlærere er på vei til å angripe jorda, men ingen vil tro ham. Kjøp Gymlæreren min er et romvesen fra Bokklubber Britisk barnebokfavoritt med ny ellevill fortelling for jenter og gutter i slukealderen.

I «Broren min er en superhelt» fikk broren til Luke superkrefter. Men denne gangen har han visst ikke tenkt til å redde verden.

RELATERTE BØKER