Hotellet med de tusen lys

Hotellet med de tusen lys - Emylia Hall | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emylia Hall
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Hotellet med de tusen lys.pdf
ISBN
7448115639050

BESKRIVELSE

Sommeren startet på tradisjonelt vis - men endte ulikt alle andre somre. På øya Elba utenfor Toscana, omgitt av olivenlunder og sitrontrær, ligger Hotel Mille Luci. Det er et sted folk vender tilbake til gang på gang, sjarmert som de blir av den avslappede atmosfæren, den herlige maten og ikke minst av den vennlige hotelleieren Valentino. På hotellet med de tusen lys kan man leve la dolce vita, det søte liv. En dag ankommer reiseskribenten Kit det idylliske hotellet. Hun virker ved første øyekast som en helt vanlig gjest, men det er hun langt ifra. Kit bærer med seg en hemmelighet som kan ryste grunnen hotellet er bygget på, og endre livene til alle som er tilknyttet Mille Luci. En stemningsfull historie om tap, svik og forsoning, fortalt med en varme og skjønnhet som en italiensk sommer.

«Hotellet med de tusen lys» er en roman om svik, tap og forsoning. På hotellet med de tusen lys kan man leve la dolce vita, det søte liv. Så en dag ankommer reiseskribenten Kit det idylliske hotellet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris På hotellet med de tusen lys kan man leve la dolce vita, det søte liv. En dag ankommer reiseskribenten Kit det idylliske hotellet.

RELATERTE BØKER