Jotnens hjemkomst

Jotnens hjemkomst - Bjørn Andreas Bull-Hansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Andreas Bull-Hansen
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Jotnens hjemkomst.pdf
ISBN
1979856209997

BESKRIVELSE

Etter en henrettelse av en mafiaboss blir politietterforsker Petter Tyrar kontaktet av en merkelig, enøyd mann. Han tilbyr Tyrar hevn for en grusom urett, men prisen Tyrar må betale, er høy. Etter en blodig skuddveksling våkner han opp i Gladsheim, Odins bolig i Åsgard. Her blir han mottatt som en høvding. Snart blir det klart for Tyrar at han i virkeligheten er krigsguden Tyr, som nå er kalt hjem for å lede einherjene i tiden fram mot Ragnarok, verdens ende. Episk. Storslagen. Spennende. "Jotnens hjemkomst" er en roman som bygger på kjente norrøne myter, men er samtidig en egen, gripende fortelling.

Etter en blodig skuddveksling våkner han opp i Gladsheim, Odins bolig i Åsgard. Spennende. Jotnens hjemkomst bygger på kjente norrøne myter, men er samtidig en egen, gripende fortelling.

Kjøp boken Jotnens hjemkomst av Andreas Bull-Hansen (ISBN 9788203195907) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER