Rett på ... historie

Rett på ... historie - Martin Westersjø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Westersjø
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Rett på ... historie.pdf
ISBN
7649002140292

BESKRIVELSE

Dette er en kortfattet og presis historiebok som behandler kompetansemålene på en oversiktlig måte. Slik er den perfekt til eksamenstrening og repetisjon både for privatister og elever i videregående skole. Den egner seg også godt som supplement til nettbasert undervisning. Eller kanskje du skal studere historie og trenger å friske opp kunnskapene dine?Forfatter av boken er Martin Westersjø som jobber som universitetslektor på lærerutdanningen ved Universitetet i Agder. I tillegg underviser han i historie, samfunnsfag og idrett ved Kristiansand Katedralskole Gimle. Han har lang erfaring som forfatter og har skrevet flere lærebøker og utviklet digitale ressurser i samfunnsfag og historie.

Det la grunnlaget for demokratisk utvikling i Norge. Men hendelsene i 1814 skjedde ikke i et vakuum, og den norske grunnloven skapt på Eidsvoll var et produkt av de politiske ideene som preget samtida i verden for øvrig. På søknaden på Vigo.no fører du opp tre forskjellige utdanningsprogrammer i prioritert rekkefølge.

Ungdomsretten gir deg bare rett til å fullføre videregående opplæring én gang. Maritim Byvandring - oppdag Bergens maritime historie, rett på mobilen Maritime Bergen, Bergens Sjøfartsmuseum og VilVite har gått sammen og laget Bergens første digitale byguide. Vi synes nemlig at både bergensere og turister skal ha en gratis, reklamefri byguide som viser frem vår stolte maritime historie. Abonner på Historie Abonner på Historie allerede i dag og få det rett i postkassen om 3 uker.

RELATERTE BØKER