Scenetreff

Scenetreff lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Scenetreff.pdf
ISBN
9789105314147

BESKRIVELSE

Dette er en lærebok for programfagene teaterproduksjon 1 og 2 og teaterproduksjon fordypning 1 og 2. Læremiddelet er lagt til rette for læreplanene i Kunnskapsløftet og dekker alle kompetansemålene i de to programfagene. Boken tar for seg skuespillerutvikling, sjanger og spillstil, scenisk formidling, dramatisk tekst, dramatisk form, utforskning av form og produksjonskonsept. Med oppgaver og stikkordregister.

Haraldsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788275223126 Scenetreff er et læremiddel for programfaget Musikk, dans og drama vg1-vg3.

Scenetreff - Danskomposisjon og koreografi 1&2 dekker alle kompetansemålene i hovedområdet dansekomposisjon og koreografi i læreplanen for programfaget dans i perspektiv etter reform 06, Kunnskapsløftet. Boken vektlegger en mangfoldig tilnærming til koreografifaget, der det utforskende, skapende, utøvende, analytiske og reflekterende virker sammen i læringsprosessen. Kjøp 'Scenetreff, teater i perspektiv 1 og 2' av Einar Bjørge fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER