Tidslinjen

Tidslinjen - Anne Kristin Aasmundtveit | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kristin Aasmundtveit
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Tidslinjen.pdf
ISBN
4056783065705

BESKRIVELSE

40 bibelfortellinger knyttet til det pedagogiske opplegget "Tidslinjen".

For tiden fungerer den ikke så bra i Internet Explorer dessverre, den fungerer heller ikke så bra på nettbrett. Finn ut hvordan du kan bruke tidslinjen til å gå tilbake til noe du holdt på med tidligere, for eksempel arbeidet på et dokument eller surfing på et nettsted, på alle Windows 10-PC-er. Denne tidslinjen gjør det enklere å opprette et visuelt veikart av prosjektet. Angi milepæler i tabellen med prosjektdetaljer, og se på at prosjektet tar form i tidslinjen ovenfor. Klikk på Skjult fra tidslinjen i kolonnen til venstre for å gå gjennom dem.

Det jobbes med saken. Tidslinjen er et spennende og nyskapende pedagogisk verktøy til bruk i trosopplæringen. Dette er en brukervennlig som lærerveiledning presenterer innledningsstoff og metodeopplegg.

RELATERTE BØKER