Vinterdager fra Astrid Lindgrens eventyrlige verden

Vinterdager fra Astrid Lindgrens eventyrlige verden - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Vinterdager fra Astrid Lindgrens eventyrlige verden.pdf
ISBN
4209254855384

BESKRIVELSE

Astrid Lindgrens bøker om Bakkebygrenda, barna fra Bråkmakergata, Emil fra Lønneberget og livet på Saltkråkan er kjent for de fleste og lever videre fra generasjon til generasjon. I denne lydboka får dere en smak av vinteren i Astrids eventyrlige verden! Innhold:1. Lars faller i vannet (Bakkebygrenda)2. Det fæle uværet (Bakkebygrenda)3. Vi har det så fint når det er jul (Bakkebygrenda)4. Ikkeno' knussel, sa Emil fra Lønneberget (Emil fra Lønneberget)5. Merkelig så fort en sommer går (Saltkråkan)

Du får høre om bursdagsselskaper og -feiring med Pippi Langstrømpe, Barna i Bakkebygrenda og Marikken.Innhold:1. Fødselsdagen til mor (Marikken)2.

I denne lydboka får dere en smak av vinteren i Astrids eventyrlige verden! Innhold: 1. Lars faller i vannet (Bakkebygrenda) 2.

RELATERTE BØKER