Alvin Pang og verdens beste bursdag

Alvin Pang og verdens beste bursdag - Endre Lund Eriksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Lund Eriksen
DIMENSJON
4,62 MB
FILNAVN
Alvin Pang og verdens beste bursdag.pdf
ISBN
5349458477170

BESKRIVELSE

Alvin Pang- bøkene er friske og artige fortellinger for småbarna, festlig illustrert av Olve Askim. Alvin har bursdag, og gjett om det skal feires! Han skal være dagens konge og få tusenvis av pakker. Men det blir ikke helt som han hadde tenkt. Alvin avlyser hele festen og sender gjestene hjem. Han blir sittende igjen med Rainer, den eneste han ikke hadde lyst til å be. Og hvor blir det av pappa?

Men det blir ikke helt som han hadde tenkt. Alvin avlyser hele festen og sender gjestene hjem. Alvin Pang og verdens beste bursdag: Alvin har bursdag, og gjett om det skal feires! Han skal være dagens konge og få tusenvis av pakker.

Men det blir ikke helt som han hadde tenkt. Alvin avlyser hele festen og sender gjestene hjem. Kjøp Alvin Pang og verdens beste bursdag ; Alvin Pang og en søster for mye fra Bokklubber To helt nye bøker om Alvin Pang i én lydbok!' Alvin Pang og en søster for mye': Alvin lurer på hvordan han skal bli kvitt Elvira, den plagsomme lillesøsteren som alltid ødelegger og tar all oppmerksomheten. Alvin Pang- bøkene er friske og artige fortellinger for småbarna, festlig illustrert av Olve Askim.

RELATERTE BØKER